Informe.com je nova inicijativa pokrenuta od strane grupe Web 2.0 entuzijasta, posvećeni pružanju najboljih usluga za online udruženja i imaju veliku ulogu u Internet udruženjima i razvijanju open source softvera. Ovo je projekat koji omogućava svima da pokrenu sopstvene portale bazirane na najboljim proizvodima open-source softvera: PhpBB, Mediawiki, Wordpress i Pligg.

Mi pružamo jedinstvena rešenja portal hostinga – bez ograničavanja veličine, bez ograničavanja broja postova ili topica, bez banera ili pop-up prozora, momentalno aktiviranje foruma – potpuno BESPLATNO za vas ovde i sada!

Informe.com je zvanični forum hosting partner phpBB grupe. Mi smo sarađivali i sada blisko sarađujemo sa PhpBB razvojnim timom da bi bili sigurni da će naši korisnici biti prvi koji će dobiti najviše novih mogućnosti dostupnih u budućim PhpBB izdanjima, i omogućimo da se glas naših korisnika u vezi sa karakteristikama koje oni najviše žele čuje.

Naš tim je uvek otvoren za partnerske predloge i radi na zahtevima za popravke zato što mi cenimo naše korisnike i njihovo mišljenje.

Molimo vas da budete slobodni da nas kontaktirate ili samo ostavite belešku ili komentar koristeći našu kontakt formu.